Çfarë pëlqen qenushi?

700 Lekë

Seria “Çfarë pëlqen...”

Çfarë pëlqen qenushi?

Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort qenushëve? U pëlqen të jetojnë në fushë, në guvë apo në ndonjë shtëpizë? U pëlqen të hanë bar, krimba apo biskota të pjekura? U pëlqen të luajnë në çerdhe, në shilarës apo në park? U pëlqejnë kubat, telefoni apo topi.... Shfletojeni librin, pra, dhe shihni pikturat tërheqëse, që t’i mësoni sekretet e tyre. Çdo gjë që u pëlqen qenushëve, mund ta prekni e ta ndieni me gishta.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-95-3 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 170 x 170 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Çfarë pëlqen qenushi?
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme