Çfarë po mendon fëmija im?

2 000 Lekë

Çfarë po mendon fëmija im?

Ky libër ju dëfton një mënyrë të re për ta parë botën nga këndvështrimi i një fëmije – duke marrë parasysh edhe këndvështrimin tuaj si prind. Është një udhëzues i krijuar për t’ju ndihmuar që të interpretoni shpejt dhe saktë sjelljen e fëmijës. Në të përfshihen fëmijët e moshës 2 deri në 7 vjeç – periudhë e viteve formuese, gjatë së cilës fëmija nis të zbulojë botën, të zhvillojë ligjërimin, të miqësohet dhe të kërkojë pavarësi. Kapitujt ndahen në tri grupmosha kryesore: 2-3 – vjeçarët; 4-5 – vjeçarët; dhe 6-7 – vjeçarët, në mënyrë që ju, prindër, të kuptoni më mirë mendimet e fëmijës tuaj gjatë këtyre etapave moshore. Në këtë libër do të njiheni me më shumë se 100 situata të përditshme, që ju tregojnë se si të kuptoni sjelljen e fëmijës tuaj, të zbuloni se çfarë qëndron pas saj dhe të vini në jetë zgjidhjet më të mira. Nëpërmjet tij do të arrini të kuptoni e të përballoni disa nga shqetësimet kryesore, si: shpërthimet e zemëratës, rivalitetin mes vëllezërve e motrave, problemet e gjumit, sigurinë e nevojshme në internet dhe shumë të tjera.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-93-4 Mosha: Për të rritur

Përmasat: 240 x 200 mm Faqe: 256

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Çfarë po mendon fëmija im?
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme