Egjiptologjia

2 500 Lekë
Seria: Ologji

Zbuloni misteret e Egjiptit të lashtë nëpërmjet një ditari me fakte magjepsëse, mbajtur nga zonjusha Emili Sands, e cila nisi një ekspeditë në kërkim të varrit të Osirisit. Fatkeqësisht, Sandsi bashkë me ekipin e saj humbasin në shkretëtirë, por ajo lë pas një ditar intrigues, me të gjitha vëzhgimet që ka bërë, të mbushur me vizatime, fotografi e harta të palosura. Këtë ditar e kemi sjellë te ju me titullin “Egjiptologjia”, që të ndiheni sikur jeni pjesë e ekipit të Sandsit. Bashkë me librin është edhe loja e Senetit me të gjitha elementet e saj, një libërth që ju tregon si të deshifroni hieroglifet, një papirus dhe shumë kërshëri të tjera. Libri mbyllet me një letër nga ish-ruajtësi i antikiteteve në Muzeun Britanik, i cili shpjegon se cilat pjesë të këtij libri unik mund të pranohen si fakte, cilat janë legjenda dhe cilat janë thjesht fryt i fantazisë.

ISBN: 99956-651-4-2 Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 310 x 260 mm Faqe: 30

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Egjiptologjia
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme