Enciklopedia e madhe e dijes

4 000 Lekë
Seria: Bota e treguar si kurrë më parë

Nëse keni kërkuar një enciklopedi të madhe, të gjithanshme e të hollësishme ku do të eksploroni të gjitha fushat e dijes njerëzore, ky është libri i duhur. Në gjashtë kapitujt: 1. Hapësira. 2. Toka. 3. Natyra. 4. Trupi i njeriut. 5. Shkenca. 6. Historia, do të gjeni informacione dhe kuriozitete që shuajnë etjen e çdokujt. Një libër që mund ta lexoni për pasion, që do t’ju ndihmojë në projektet shkollore dhe që mund t’i referoheni në çdo rast për çështje nga më të ndryshmet. Çdo informacion do të jetë i shoqëruar me një paraqitje pamore të hollësishme, që nga fotot 3D të Diellit, pamja e brendshme e trupit të peshkaqenit, shpjegimi i zinxhirit gjenetik, si dhe shumë të tjera, që nuk i keni gjetur askund tjetër. “Enciklopedia e madhe e dijes” është nga ata libra që duhet ta ketë medoemos çdo familje. Edhe të rriturit kanë nevojë për të. Madje, edhe nëse doni t’i bëni një dhuratë të çmuar e të mirë dikujt, “Enciklopedia...” ia vlen vërtet.

ISBN: 978-9928-177-70-4 Mosha: +14 vjeç

Përmasat: 310 x 260 mm Faqe: 360

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Enciklopedia e madhe e dijes
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme