Enciklopedia e madhe e hapësirës

2 500 Lekë

Enciklopedia e madhe e hapësirës

Kjo është enciklopedia më e plotë e botuar ndonjëherë mbi Hapësirën. Të apasionuarit dhe kureshtarët do të gjejnë aty gjithçka për Sistemin Diellor, për yjet, për galaktikat, për qiellin e natës, për eksplorimin e hapësirës. Të gjitha këto informacione janë të përditësuara. Që ta shihni më mirë, bëni një udhëtim deri në thellësitë shpërthyese të një supergjiganti të kuq. Zbuloni planetët dhe hënat e pabesueshme që përbëjnë Sistemin Diellor. Hidhni një sy brenda anijes kozmike, kostumit kozmik dhe stacioneve hapësinore për të parë se si funksionojnë ato. Ilustrimet mahnitëse të bëra me kompjuter do t’ju ndihmojnë t’i zbuloni e t’i kuptoni më mirë mrekullitë e Gjithësisë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-88-5 Mosha: + 14 vjeç

Përmasat: 310 x 260 mm Faqe: 206

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Enciklopedia e madhe e hapësirës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme