Enciklopedia e përseve

1 200 Lekë
Seria: Në ndihmë të projekteve shkollore

A e dini pse...? Një enciklopedi e rrallë, e ndërtuar në mënyrën më të përshtatshme për fëmijët: duke iu përgjigjur pyetjeve të tyre të shumta. Nëpërmjet fotove trepërmasore të përshkruara hollësisht, si dhe kurioziteteve nga fusha të ndryshme të dijes, ajo ngre pyetje dhe jep përgjigje, duke e bërë mënyrën e të mësuarit më të thjeshtë dhe ndërvepruese. Të gjitha pyetjet që fëmijët ngrenë mbi shkencën, gjeografinë, historinë, njerëzit dhe natyrën, do të marrin përgjigje në këtë libër të këndshëm dhe angazhues. Fotografitë trepërmasore do t’i ndihmojnë ata t’i kuptojnë plotësisht përgjigjet që u jepen pyetjeve të tyre. Ata mund të shohin nga brenda një vullkan, një lule apo edhe trupin e gjarprit, gjë që e bën vërtet të prekshëm informacionin interesant që marrin. A e dini pse kjo enciklopedi është ajo që duhet? Sepse di të japë përgjigje!


ISBN: 978-9928-177-37-73 Mosha: +6 vjeç

Përmasat: 280 x 220 mm Faqe: 160

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Enciklopedia e përseve
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme