Fajin ma ka gjuha

1 200 Lekë

FAJIN MA KA GJUHA

Ky cikël tregimesh fantastike është pjesë e një trilogjie narrative, shkruar nga Virgjil Muçi, që zë fill me “Përralla shqiptare 100 + 1 natë”, vijon me “Erotikoni e Satirikoni” dhe përmbyllet me “Fajin ma ka gjuha”, që lexuesi po e merr tani në duar. Të tre këta libra mund të lexohen e shijohen edhe veç e veç, ashtu siç mund të këqyrësh e ngazëllehesh me fragmentet e një afresku, por vetëm duke i lëçitur në tërësi, ti, i dashur lexues, mund të provosh atë ndjenjë të rrallë që e përjetojnë vetëm ata, të cilëve u jepet rasti të shikojnë bukurinë e papërsëritshme që përmbledh një afresk në krejt tërësinë e vet. Libri “Fajin ma ka gjuha” përmban 14 tregime dhe 1 novelë. Ilustrimet mjeshtërore të Ardian Kapos i japin hijeshi të veçantë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-32-3 Mosha: + 16 vjeç

Përmasat: 165 x 235 mm Faqe: 242

Kopertina: Libër me kopertinë të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Fajin ma ka gjuha
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme