Ferma e zhurmshme

1 400 Lekë
Seria: Me 18 melodi

E dini si bën gjeli, gomari, kali e shumë e shumë kafshë të tjera? Për ta mësuar këtë, mjafton të shtypni butonët përkatës në të djathtë të librit. Mbi ta, gjendet edhe një buton i madh. Po ta shpypni, do të dëgjoni një këngë fantastike. Të gjitha këto do të thonë se ka ardhur koha të argëtoheni me fermerin Sem dhe me miqtë e tij të shumtë. Teksti i këndshëm që shoqëron ilustrimet mahnitëse, e bëjnë këtë, librin e përsosur për fëmijët që i duan kafshët dhe aventurat. Lexoni tregimin dhe, ndërkohë, shtypni butonin që dëshironi. A nuk është një mrekulli e vërtetë?


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-38-5 Mosha: +1 vjeç

Përmasat: 300 x 280 mm Faqe: 8

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Ferma e zhurmshme
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme