Fjalët e mia të para

1 400 Lekë
18 melodi fantastike

Mësimi i fjalëve të para nëpërmjet këtij libri do të jetë një proces vërtet argëtues. Fëmijët mund ta bëjnë këtë duke njohur figurën përmes fjalës së shkruar nën të, si dhe duke shtypur butonin, për të dëgjuar tingullin që lidhet me këtë figurë. Ka kaq shumë gjëra për t’u mësuar e për t’u zbuluar; kafshët e fermës dhe të kopshtit, zhurmat e qytetit e të plazhit... Kështu, ky libër, përveçse zbavitës, do t’i zhvillojë fëmijës aftësitë e hershme të të mësuarit.


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-177-49-0 Mosha: +1 vjeç

Përmasat: 280 x 300 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Fjalët e mia të para
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme