Fjalët e para

800 Lekë

Seria: “Libra me tre tinguj”

Fjalët e para

Në këtë libër, që është pjesë e serisë “Libra me tre tinguj”, vogëlushët do të mësojnë fjalë të ndryshme të thjeshta, ndërkohë që zbulojnë plazhin, fermën dhe shumë gjëra të tjera me miqtë e tyre të rinj, viçin Mumu, delen Belë dhe pulën Foletë. Ilustrimet mbresëlënëse dhe tingujt befasues që dalin, po të shtypin butonat e rrumbullakët, e bëjnë librin edhe më tërheqës e të dashur për fëmijët.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-02-6 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 200 x 260 mm Faqe: 8

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Fjalët e para
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme