Gjithçka që duhet të dinë prindërit

2 000 Lekë
Gjithçka që duhet të dinë prindërit

Për të shkruar këtë libër të vyer për prindërimin, psikoterapistja për fëmijë, Margot Sunderland, ka përdorur rreth 2000 studime shkencore të mbledhura në mbarë botën. Tanimë, në shek. XXI, kemi hyrë në një periudhë krejt të re të prindërimit, ku, për herë të parë, ka prova shkencore (arritjet e fundit në shkencën neurologjike) dhe jo thjesht hamendje, që shpjegojnë sesi mund ta rritësh mirë një fëmijë. Ndaj, bazuar në prova, ky libër ju tregon mundësitë që ju ndihmojnë në detyrën jashtëzakonisht të vështirë të të qenit prind. Nuk jeni kurrë vonë për ta kryer si duhet detyrën më të rëndësishme të jetës

ISBN: 978-9928-240-07-1 Mosha: +24 vjeç

Përmasat: 240 x 190 mm Faqe: 304

Kopertina: Libër prej kartoni të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Gjithçka që duhet të dinë prindërit
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme