Gjithçka që duhet të dini

2 500 Lekë
Seria: Tri enciklopedi të lidhura me internetin

Kjo enciklopedi e mrekullueshme është një përmbledhje me dhjetë kapituj që grupojnë dhjetë çështje, si: makinat, bimët, kafshët, dinozaurët, shkenca, hapësira e të tjera. Në brendësi të këtyre kapitujve ka informacione të shumta mbi tema të shumëllojshme. Të trajtuara me një tekst të qartë, të thjeshtë dhe ndërveprues, ato shoqërohen me 2000 ilustrime të hollësishme, informuese e argëtuese, çlodhëse e angazhuese. Te “Këndi i krijimit” që gjendet në fund të shumë çështjeve të trajtuara, do të mësoni si të krijoni me duart tuaja botën e dinozaurëve, si t’i shtoni bimët me copë, si të krijoni flutura e plot eksperimente të tjera. Fjalorthi i çdo teme ju ndihmon t’i kuptoni më mirë informacionet e marra. Fëmijët do të ndiejnë kënaqësinë e arritjes në rubrikën “Tani e dini!”, që gjendet në fund të çdo kapitulli dhe që i ndihmon ata të kuptojnë se kanë mësuar vërtet “gjithçka që duhet të dinë”!


ISBN: 978-99943-94-45-6 Mosha: +7 vjeç

Përmasat: 280 x 220 mm Faqe: 320

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Gjithçka që duhet të dini
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme