Iluzionologjia

2 500 Lekë
Seria: Ologji

E dini se si mund të bëhesh iluzionist i famshëm, si Houdini? Po se cili ka qenë djepi i iluzionologjisë? Cilat janë truket e syrit dhe shqisat e çuditshme? Të gjitha do t’i mësoni këtu! Njihni babanë e magjisë së kartave dhe mësojini truket edhe ju, me anë të një libërthi që gjendet në brendësi, bashkë me karta të vërteta. Njihni Lafajetin e Madh, shfaqjet e të cilit prenotoheshin me vite para se të jepeshin, Chung Ling Sonë që kapte plumbat, Hofcinserin, babanë e kartave, Asrën, princeshën që pluskon dhe shumë e shumë iluzionistë të tjerë, të cilët në këtë libër do t’ju rrëfejnë sekrete për iluzione nga më të paimagjinueshmet. Një figurë trepërmasore, karta e busullës magjike, domino, çmaterializatori, pako me karta, fletëpalosje të mbushura me truke, si edhe shumë libërtha që jua mësojnë ato... Këto janë vetëm disa nga ato çka do të gjeni në këtë sënduk magjik që ju vjen në formën e një libri, me titullin “Iluzionologjia”.

ISBN: 978-9928-4160-6-3 Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 310 x 260 mm Faqe: 30

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Iluzionologjia
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme