Kafshë të hareshme

1 400 Lekë
Me 18 melodi fantastike
Bëhuni pjesë e argëtimeve të kafshëve të fermës. Në këtë libër me tinguj fantastikë do të takoheni me fermerin Xhim e kafshët e tij, teksa vozitin në garën e liqenit. Ata zhvillojnë një sërë lojrash në fushë dhe, në fund, e mbyllin me një ndeshje futbolli. Me 18 meloditë e mahnitshme që përmban ky libër i pazakontë, përveç ëndjes së leximit, fëmijët do të argëtohen duke shtypur butonat. 

Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9995641764 Mosha: +1 vjeç

Përmasat: 280 x 300 mm Faqe: 8

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Kafshë të hareshme
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme