Kafshët shtëpiake

600 Lekë

Seria: Prek dhe ndiej

Në këtë libër, bebet kanë mundësi të prekin e të ndiejnë trupin e qenushit, të kalit, të kanarinës bukuroshe, të papagallit shumëngjyrësh, të peshkut, por edhe zhguallin e breshkës, veshët e miushëve, koshin e koteles dhe karotën e shijshme, të cilën dy lepurushë mezi presin ta shijojnë. Pale si ndriçojnë sytë e mackës, sikur janë të vërtetë! Po t’i prekin, bebet do të ngazëllehen shumë. Kur ta shfletojnë, do të njihen me konceptet e para dhe botën që i rrethon.


Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-177-15-5 Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 140 x 140 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Kafshët shtëpiake
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme