Libri i Besimeve Fetare

2 500 Lekë
A ka vetëm një Zot? Pse duhet të vuajnë njerëzit? Çfarë ndodh mbasi vdesim? Miliarda njerëz në mbarë botën e gjejnë kuptimin e jetës te feja, por cilat janë idetë që i mbështesim këto besime dhe si janë zhvilluar ato? I shkruar me një gjuhë të thjeshtë e të kuptueshme për të gjithë. Libri i besimeve fetare parashtron gjithë besimet e mëdha të botës me shpjegime të shkurtra e të sakta dhe me ilustrime të mrekullueshme që analizojnë parimet themelore të doktrinave fetare. Cilido qoftë interesi juaj për të kuptuar shumëllojshmërinë e besimeve dhe të koncepteve që i lidhin me njëra-tjetrën. Libri i besimeve fetare do t'ju ngjallë kureshtjen dhe do t'ju mbajë të lidhur nga fillimi deri në fund.
ISBN: ISBN 978-9928-240-71-2 Mosha: +18 vjeç

Përmasat: 240 x 200 mm Faqe: 352

Kopertina: Libër prej kartoni të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Libri i Besimeve Fetare
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme