Libri im i kafshëve

1 400 Lekë

Libri im i kafshëve

Ky libër është një enciklopedi mahnitëse, që ju fton të hyni në botën e kafshëve. Në çdo kapitull të tij do të gjeni e do të njiheni me grupet kryesore të kafshëve. Faqet e tij kanë karakteristika të posaçme që tregojnë sesi të përvetësoni sa më shumë informacion, si: këndin e detektivit të vogël, që do t’ju shtyjë të kërkoni përgjigje në çdo seksion; rrethin e gjelbër, që quhet “Shfleto dhe mëso”, i cili ju tregon se cilat faqe duhet të shfletoni për të gjetur sa më
shumë informacion për çdo temë etj. Gjithashtu, përmban fakte interesante, pyetësorë dhe veprimtari, ndaj mësimi bëhet edhe më zbavitës dhe fëmijët nxiten të zgjerojnë njohuritë dhe të zhvillojnë aftësitë e të lexuarit. Ndihmon në zhvillimin e programeve shkollore.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-99-6 Mosha: +6 vjeç

Përmasat: 280 x 230 mm Faqe: 168

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Libri im i kafshëve
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme