Libri im i Shkencës

1 200 Lekë

LIBRI IM I SHKENCËS

Kjo enciklopedi e thjeshtë përmban njohuri themelore për botën e shkencës.

Që informacioni të mos jetë i lodhshëm e të përvetësohet sa më mirë, ky libër ka disa karakteristika të posaçme: janë rrathët me ngjyra,: “Shfleto e mëso”, që ju tregon se ku të kërkoni informacion vetëm rreth temës që doni; “A s’ju duket e çuditshme?” dhe “A e dini se?”, që kanë fakte shtesë e të çuditshme; “Punë me duar”, brenda të cilit ka eksperimente, që t’i bëni në shtëpi. Libri përmban edhe rubrikën “Vëzhguesi i fotografive”; duke parë foton, kërkoni për të gjetur përgjigjen. Në faqet e fundit janë pyetësorët (kuicet) me ilustrime.

Libri i shkencës ju ndihmon edhe për projektet shkollore.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-33-0 Mosha: + 6 vjeç

Përmasat: 240 x 300 mm Faqe: 136

Kopertina: Libër me karton te plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Libri im i Shkencës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme