Lojëra për të gjithë

1 200 Lekë

Lojëra për të gjithë

Po e lexuat e po luajtët me këtë libër, mendja juaj do të zhvillohet shumë. Libri përmban një zar, gurë dhe figurëza, si dhe udhëzime për mënyrën se si do të luani. Disa nga 8 lojërat me të cilat mund të luani, janë: “Sfida e astronomisë”, Treshi aritmetik”, “Sfida e molekulave”, “Arratisje nga laboratori” etj. Kështu, do të bëheni të aftë sidomos në matematikë, në gjuhësi dhe në mendim strategjik. Pra, mendja juaj do të zhdërvjelltësohet me anë të lojërave dhe argëtimit. Duhet logjikë, shpejtësi në përllogaritje, strategji dhe durim. Vëreni veten në provë, duke i sfiduar shokët në një garë në hapësirë ose në laborator. Shkenca nuk ka qenë ndonjëherë kaq argëtuese sa ç’është në këtë libër.

Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-287-71-7 Mosha: +5 vjeç

Përmasat: 270 x 360 mm Faqe: 22

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Lojëra për të gjithë
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme