Mitologjia

2 500 Lekë
Seria: Ologji

Një libër i rrallë për të apasionuarit pas mitologjisë dhe për të gjithë ata që duan ta zbulojnë këtë botë krejt të re me të gjitha hollësitë e saj. Ledi Hestia Evansi udhëton nëpër Greqi, ku zbulon gojëdhënat për zotat e plotfuqishëm dhe heronjtë e guximshëm që luftojnë me kafshë gjigante të pamëshirshme. Kur miku i saj, Xhon Oro, e përdor librin e saj (të cilin ju e keni në dorë) si një udhëzues, gjatë udhëtimit të tij në Greqi, do të filloni të kuptoni se fuqia e vërtetë e këtyre zotave të pavdekshëm dhe e gjysmëzotave, mund të mos ketë qenë realitet vetëm në të shkuarën... Në libër do të gjeni plot elemente mahnitëse, si një riprodhim i kutisë së Pandorës, letra, një set prej 13 letrash loje me cilësitë e zotave, me të cilat mund të luani, një monedhë të artë që përdorej për të kaluar lumin në botën e përtejme, maskë vdekjeje, gjethe lisi të orakullit, një libërth që rrëfen përrallën e Odiseut... dhe shumë e shumë të tjera.

ISBN: 99956-651-3-5 Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 310 x 260 mm Faqe: 30

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Mitologjia
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme