Mjau!

500 Lekë
Kotelja përpiqet të hidhet e të kapë topin, ndaj kërcen sa andej-këndej. Doni ta dëgjoni tingullin e saj të gëzueshëm e lozonjare të lodroni bashkë me të? Është një ndër tingujt e pare të kafshëve që meson fëmija: Mjau-mjau! Ndaj vendosni gishtin e vockël mbi butonin e madh, që është edhe gjëja më tërheqëse e këtij libri, shtypeni pakëz dhe argëtohuni pa fund.Kuptohet që pastaj fëmija do ta kërkojë ta ketë librin me vete kudo ku shkon.
ISBN: 978-9928-240-75-0 Mosha: + 0 vjeç

Përmasat: 180x180mm Faqe: 8Write Your Own Review
Po shrkuani për:Mjau!
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme