Një arush me emrin Padington

800 Lekë

Një arush me emrin Padington
Prej më shumë se gjashtëdhjetë vjetësh, historitë e arushit Padington i kanë mrekulluar fëmijët anembanë botës.
Arushi Padington ka marrë rrugën e udhëtuar nga Peruja e Terrtë deri në çastin kur u takua me pjesëtarët e familjes Braun në stacionin e trenit, të quajtur Padington. Qysh nga ajo ditë jeta e tyre do të ndryshonte një herë e përgjithmonë... pasi edhe gjërat më të rëndomta të jetës u bënë të jashtëzakonshme dhe të gjitha këto, falë arushit të pazakontë, Padington.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-46-0 Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 140 x 207 mm Faqe: 152

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Një arush me emrin Padington
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme