Numrat

600 Lekë
Seria: Prek dhe ndiej

Në këtë libër, bebet kanë mundësi të prekin e të ndiejnë që nga një qenush lozonjar deri te dhjetë flutura të bukura të kadifenjta. Por ato edhe do të mësojnë se sa qenushë ka. Po mace, zjarrfikëse, topa, lule, flutura...? Nga një deri në dhjetë, numëroni së bashku!

Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-287-74-8 Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 140 x 140 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Numrat
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme