Përrallat më të Bukura me Princesha

1 100 Lekë

Përrallat më të bukura me princesha

Ky libër përmban lloj-lloj historish me princesha dhe jo pak, por janë 26 të tilla. Shoqëruar me ilustrime, nuk ka si të mos jenë më të bukurat. Këtu do të gjeni princesha klasike, por edhe princesha të ditëve tona, princesha zemërmira, tekanjoze, çapkëne, bukuroshe… Këtu është princeshë Firifiu, princeshë Poleta, princeshë Sherazadja, princeshë Zeli, princesha me 999 këpucë e sa e sa të tjera. Po të mos i njihni e jeni kureshtare për bëmat e jetën e tyre, ky libër do t’jua dëftojë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-16-3 Mosha: + 4 vjeç

Përmasat: 200 x 225 Faqe: 196

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Përrallat më të Bukura me Princesha
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme