Poni

600 Lekë

Poni

Poni bën shumë potere me thundra. Po a mund ta ndihmojnë miqtë e fermës? Vendosni gishtin e vockël mbi butonin e madh, që është edhe gjëja më tërheqëse e këtij libri, shtypeni pakëz dhe argëtohuni pa fund duke dëgjuar Klip-Klop-in e thundrave. Kuptohet që pastaj fëmija do ta kërkojë ta ketë librin me vete kudo ku shkon.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-94-1 Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 180 x 180 mm Faqe: 8

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Poni
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme