Prek, Ndiej, Dëgjo: Kafshët e botës

1 500 Lekë

PREK, NDIEJ, DËGJO: KAFSHËT E BOTËS

Gishtat e veckël të fëmijëve mund ta shfletojnë me shumë lehtësi këtë libër, pasi fletët e tij janë bërë enkas për ta. Pastaj, faqe pas faqeje, ata do të shtypin sqepin e papagallit e do të dëgjojnë se si bën ai; do të prekin, do të dëgjojnë e do të ndiejnë shpatullën e tigrit, shpinën e hipopotamit e të koalës, baluken e lamës, si dhe barkun bardhosh e të butë të pinguinit. Dhe të gjitha këto janë të shoqëruara edhe me fare pak tekst me rimë, të cilin vogëlushët mund ta mësojnë me ëndje.   

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-55-7 Mosha: + 0 vjeç

Përmasat: 220 x 220 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar

Write Your Own Review
Po shrkuani për:Prek, Ndiej, Dëgjo: Kafshët e botës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme