Prek, Ndiej, Dëgjo: Kafshët Gazmore

1 500 Lekë

Prek, Ndiej, Dëgjo: Kafshët Gazmore

Ky libër do t’i argëtojë pa masë vogëlushët tuaj. Jo vetëm që është plot ngjyra dhe me ilustrime që i tërheqin sapo ta shfletojnë, por ata edhe mund të ledhatojnë, të prekin e të dëgjojnë… Ja, të provojnë të prekin hundën e qenushit, të fërkojnë bishin e miushit, të ledhatojnë maçokun dhe zogun pushverdhë, të shtypin barkun e arushit, të gudulisin majmunkën dhe të dëgjojnë fjalët e tyre. Është edhe lojë, edhe mësim.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-89-2 Mosha: + 0 vjeç

Përmasat: 220 x 220 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Prek, Ndiej, Dëgjo: Kafshët Gazmore
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme