Shih një yll, shpreh një dëshirë

600 Lekë

“Shih një yll, shpreh një dëshirë” është libri që do t’i bëjë vogëlushët tuaj të ëndërrojnë. Koha e gjumit, tok me yllin rrezëllitës, bëhet diçka krejt e veçantë për ty. Falë këtij libri fantastik ëndërrat e tua do të jenë të mrekullueshme. Ndiq aventurat e natës të Arushit Vogëlith dhe shih se si ndizet ylli sa herë që ai rreket ta mbërrijë.

ISBN: 978-9995-641-77-1 Mosha: +1 vjeç

Përmasat: 240 x 260 mm Faqe: 18

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Shih një yll, shpreh një dëshirë
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme