Si të vizatojmë 2

250 Lekë

Si të vizatojmë 2

E dini që kushdo mund të vizatojë? Me këtë metodë, mund të bëheni artistë të vërtetë. Ndiqni hapat e treguar dhe vizatoni kafshë fshati e pylli, por edhe kafshë ekzotike. Madje, para se të bëni vizatimin tuaj përfundimtar, mund të ushtroheni në faqen që pastrohet, për ta provuar prapë. Një seri praktike e argëtuese.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-384-19-5 Mosha: +2 vjeç

Përmasat: 210 x 297 mm Faqe: 24

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Si të vizatojmë 2
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme