Sirena

600 Lekë
Seria: Prek dhe ndiej
Bebet kanë kërshëri që çdo gjë ta prekin e ta ndiejnë për ta njohur më mirë, ndaj në këtë libër ato kanë mundësi të prekin e të ndiejnë bishtin dhe flokët e sirenës, perlat e pallatit të saj, mjekrën e butë të Mbretit të Detit… Ai shërben për të mësuar dhe për të nxitur lojën imagjinare.

Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-287-72-4 Mosha: +0 vjeç

Përmasat: 140 x 140 mm Faqe: 12

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Sirena
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme