Spiunazhologjia

2 500 Lekë
Seria: Ologji

Jemi me mision! Më saktë, spiuni Spenser Blejk, i njohur ndryshe si Agjenti K, është me mision dhe ai është treguar aq zemërgjerë, sa të mbajë shënime të mrekullueshme, tepër sekrete e t’i ndajë ato me ne! Çfarë udhëzuesi! Të bësh tënden mjeshtërinë e spiunazhit, të mësosh si mblidhet informacioni, të ulesh në punishten e falsifikatorit, si dhe... (mbani frymën) të lexosh informacion tërësisht të klasifikuar! Është viti 1958 dhe agjenti britanik ka nisur një mision të fshehtë, për të zbuluar një organizatë kriminale. Ndërsa përshkon botën, nga Skocia në Berlin, Las Vegas e Kubë, ai regjistron teknikat e tij sekrete, që mund t’i gjeni në këtë udhëzues për agjentë të rinj, domethënë, për ju! Shumë dokumente sekrete, një filtër deshifrues dhe zmadhues, kode të fshehta, foto, libërtha brenda librit, dosje të brendshme të palosura, që ju duhet vetëm t’i gjeni e t’i zbërtheni, ashtu si edhe kodet! Epo, nuk është e lehtë të jesh agjent sekret!

ISBN: 978-9928-1779-0-2 Mosha: +8 vjeç

Përmasat: 310 x 260 mm Faqe: 30

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Spiunazhologjia
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme