Stilime flokësh për 10 minuta

500 Lekë

Plot pesëdhjetë modele flokësh, nga më të thjeshtat, të përshtatshme për përditshmërinë e deri te krehjet më elegante, që të gjitha të sugjeruara dhe të shpjeguara hollësisht nga Andre Martens, stilisti më i mirë i flokëve në Berlin. Duke ndjekur udhëzimet e njëpasnjëshme të stilistit, do ta keni shumë të lehtë që brenda pak minutash të krijoni një stil unik në mënyrë të përsosur, pikërisht në shtëpinë tuaj. Nisni me teknikat më të thjeshta dhe, duke u ushtruar, mund ta ndryshoni pamjen tuaj ditë pas dite. Mësoni gjithçka që ka lidhje me kujdesin për flokët, mjetet dhe produktet, të gjitha të shoqëruara me udhëzime të hollësishme dhe bëhuni stiliste e vetes. 50 stilime fantastike flokësh, nga të cilat mund të zgjidhni ato që nxjerrin në pah bukurinë tuaj natyrore. Këshillat dhe teknikat e ndryshme do t’ju ndihmojnë të zbuloni ato stile flokësh që ju shkojnë më shumë dhe të guxoni!

ISBN: 978-9928-177-69-8 Mosha: +18 vjeç

Përmasat: 240 x 190 mm Faqe: 144

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Stilime flokësh për 10 minuta
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme