Zbuloni kafshët

900 Lekë

A të duket e magjishme dhe a të zgjon kërshërinë bota e kafshëve? Ne kemi krijuar këtë libër enkas për ty! Këtu do të gjesh informacione për lindjet, banesat, jetën në bashkësi, do të mësosh se si komunikojnë kafshët mes tyre dhe se si mbijetojnë ato në kushte të skajshme. Do të zbulosh kërshëri pa fund, që do të të lënë me gojë hapur. Do të kesh mundësi të kuptosh gjithçka që lexon, pasi për këtë të ndihmojnë jo vetëm teksti, por edhe fotografitë e ilustrimet mbresëlënëse... Sigurisht që në libër ka vizatime humoristike, por ti do ta kuptosh vetë se çfarë është bërë për të të argëtuar dhe çfarë është e vërtetë. Sa shumë gjëra për t’u zbuluar për botën e kafshëve! Aq shumë sa... nëse një ditë e kërkon librin dhe vret mendjen se kush ta ka marrë, të jesh i sigurt se do ta gjesh në dhomën e prindërve!


Certifikuar për sigurinë nga BE
ISBN: 978-9928-240-21-7 Mosha: +4 vjeç

Përmasat: 297 x 210 mm Faqe: 64

Kopertina: Me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Zbuloni kafshët
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme