Hartë dhe guidë turistike: Korça

500 Lekë

Informacionet më të nevojshme që i duhen gjithkujt që udhëton në Korçë, gjenden në këtë botim. Një hartë e hollësishme rrugore, ashtu si edhe harta fizike e të gjithë rajonit, nga Erseka, deri në fshatrat e Pogradecit. Në këtë hartë janë të shenjuara dhe të ilustruara jo vetëm veshjet karakteristike të secilës zonë, por edhe pikat turistike me interes të veçantë, që kanë lidhje me historinë e me kulturën e vendit, po aq sa edhe me natyrën e tij. Për Korçën e pasur në pikëpamje turistike, po aq sa edhe në atë kulturore e historike, kemi përgatitur një përmbledhje informative, e cila vjen në gjashtë gjuhë, për t’ju afruar e njohur më shumë me vendin që po vizitoni. Veç këtyre, do të gjeni plot informacione praktike, adresa e numra telefoni që do t’ju duhen gjatë udhëtimit.

ISBN: 978-9928-177-87-2

Përmasat: 840 x 590 mmWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Hartë dhe guidë turistike: Korça
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme