Hartë dhe guidë turistike: Shkodra

500 Lekë

Nëse keni vendosur të vizitoni Shkodrën, kjo hartë do të shërbejë si një guidë e shkëlqyer turistike dhe praktike. Përveç hartës së plotë rrugore të qytetit, të detajuar dhe të pasuruar me indeksin e objekteve publike dhe të institucioneve, ju do të keni mundësi të merrni një tërësi informacionesh për këtë rreth në gjashtë gjuhë. Kjo përmbledhje jua tregon qytetin nga këndvështrimi historik, gjeografik dhe turistik. Po ashtu, një hartë fizike e rajonit, nga Laçi deri në Mal të Zi e Kosovë, sjell bashkë me ilustrime të kostumeve popullore të secilës krahinë, edhe pikat kryesore turistike, që ia vlen të vizitohen. Një vend i veçantë u kushtohet personaliteteve të spikatura të zonës dhe informacioneve praktike të nevojshme gjatë udhëtimit.

ISBN: 99956 704 67

Përmasat: 840 x 590 mmWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Hartë dhe guidë turistike: Shkodra
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme