Hartë dhe guidë turistike: Kosova

700 Lekë

Nëse do të vizitoni Kosovën dhe keni nevojë për një udhëzues informativ e praktik, kjo është guida që ju duhet! Ky botim përmban një hartë të plotë rrugore të të gjithë vendit, ashtu si edhe një hartë fizike me të gjitha pikat turistike dhe kostumet popullore të secilës zonë, të përcaktuara në hartë e të ilustruara me foto. Një vend i veçantë i kushtohet përshkrimit të Kosovës në të gjitha këndvështrimet, gjeografik, historik e kulturor, që vjen i plotë në pesë gjuhë të ndryshme. Harta është e pasuruar me listën e pikave turistike dhe të monumenteve, me një hartë të qarqeve të Kosovës dhe të largësive mes qyteteve të saj, ashtu si edhe me informacione praktike mbi gjithçka që do t’ju nevojitet gjatë udhëtimit.

ISBN: 99956 704 43

Përmasat: 840 x 590 mmWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Hartë dhe guidë turistike: Kosova
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme