PRINCESHA YLL

300 Lekë

PRINCESHA YLL

Nëpërmjet disa vogëlusheve interesante, ky libër ju tregon se si të visheni në pranverë, në verë, në vjeshtë e në dimër, duke iu përshtatur karakterit tuaj. Shihini dhe të zgjidhni atë ju pëlqen më shumë. Po ashtu, në fund të librit janë disa princesha që duhet t’i vishni sipas dëshirës. Krahas tyre janë dhënë edhe veshje të ndryshme që mund t’i prisni me gërshërë. Po ashtu ka edhe figura ngjitëse. Argëtohuni dhe shtini në punë imagjinatën tuaj artistike

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-58-3 Mosha: + 4 vjeç

Përmasat: 300 x 240 mm Faqe: 36

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:PRINCESHA YLL
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme