SERIA “LUAJ ME NGJYRAT”

800 Lekë

SERIA “LUAJ ME NGJYRAT”

Kjo seri përbëhet nga 4 libra, 2 prej të cilëve me titull “Flamingot”, ndërsa 2 të tjerët me titull “Njëbrirëshat”. Librat nuk kanë tekst, por janë të mbushur plot e përplot me vizatime shumëngjyrëshe të flamingove e njëbrirëshave dhe të mjediseve të tyre. Në çdo faqe, krahas vizatimeve me ngjyra janë edhe vizatimet bardhezi që fëmijët mund t’i ngjyrosin sipas modelit të dhënë. Mjaftojnë ca lapsa me ngjyra dhe koha e lirë kalon për bukuri.   

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-76-7 Mosha: 4 vjeç

Përmasat: 270 x 215 Faqe: 32

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:SERIA “LUAJ ME NGJYRAT”
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme