SERIA: “Përrallëza klasike me pop-up”: Ana dhe njëbrirëshi

300 Lekë

SERIA: “Përrallëza klasike me pop-up”: Ana dhe njëbrirëshi

Ky libër është pjesë e serisë “Përrallëza klasike me pop-up”, që përmban 8 tituj: “Libri i xhunglës”, “Bambi”, “Njëbrirëshi i bardhë”, “Kësulëkuqja” , “Borëbardha”, Rosaku i shëmtuar”, “Tre derrkucët”, “Ana dhe njëbrirëshi

Ana vogëlushja endej e argëtohej pa masë me qenushin e saj bukurosh, Çipsin, në pyllin afër shtëpisë. Një ditë prej ditësh ata dëgjuan një rënkim të çuditshëm dhe morën për andej nga vinte zhurma. Bafas panë një njëbrirësh të gjorë që e kishte sulmuar një ujk i egër dhe e kishte plagosur. Ç’ndodhi më pas? Shfletojeni librin, që edhe të mësoni historinë e tyre, por edhe ta ndieni duke parë e prekur figurat, që kërcejnë e dalin prej fletëve si në një teatër në miniaturë.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-69-9 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 140 x 190 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:SERIA: “Përrallëza klasike me pop-up”: Ana dhe njëbrirëshi
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme