SERIA: “Përrallëza klasike me pop-up”: Libri i xhunglës

300 Lekë

SERIA: “Përrallëza klasike me pop-up”: Libri i xhunglës

Ky libër është pjesë e serisë “Përrallëza klasike me pop-up”, që përmban 8 tituj: “Libri i xhunglës”, “Bambi”, “Njëbrirëshi i bardhë”, “Kësulëkuqja” , “Borëbardha”, Rosaku i shëmtuar”, “Tre derrkucët”, “Ana dhe njëbrirëshi”.

Ju Mund ta dini historinë e Mouglit, birit të njeriut, që u rrit në xhungël me këlyshët e vegjël të ujqërve, që u bë mik për kokë me panterën Bagera dhe ariun Balu e që pastaj na iu hap punë me majmunët e sidomos me tigrin Sher Khan... Po, mund ta keni parë nëpër filma vizatimorë ose ta keni lexuar nëpër libra. Po këtu, në këtë libër gjithë historinë e shijoni ndryshe, sepse figurat e ngjarjet kërcejnë e dalin prej fletëve e çdo gjë duket si një teatër në miniaturë.  

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-349-68-2 Mosha: + 2 vjeç

Përmasat: 140 x 190 mm Faqe: 10

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:SERIA: “Përrallëza klasike me pop-up”: Libri i xhunglës
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme