Përralla me Lepurushë

500 Lekë

Seria: Përrallëza të zgjedhura

Ky libër përmban 5 përralla të zgjedhura e të ilustruara, të gjitha me lepurushë. Por, ama, jo të gjithë lepurushët e përrallave janë njësoj. Po t’i lexoni e t’i shihni dhe të përfshiheni në aventurat e këtyre çapkënëve, doemos që do t’i njihni dhe do të zgjidhni kështu lepurushin tuaj të preferuar: Denin, Benin, Bonën, Lulunë…? Cili prej tyre ndihej i vetmuar, cili ishte mburravec, cili i zhdukte karotat? Gjatë leximit, gazi dhe buzëqeshjet nuk do t’ju ndahen.

Certifikuar për sigurinë nga BE

ISBN: 978-9928-287-17-5 Mosha: + 4 vjeç

Përmasat: 230 x 195 mm Faqe: 48

Kopertina: Libër me karton të plastifikuar


Write Your Own Review
Po shrkuani për:Përralla me Lepurushë
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme