Album me fotografi nga Berati

400 Lekë

The best of Berati

Qyteti i një mbi një dritareve, që është pjesë e trashëgimisë botërore, paraqitet në këtë album në të gjithë madhështinë e origjinalitetit të tij. Lagjja Mangalem, kalaja, kisha e Shën Mërisë dhe Kisha e Beqarit, shtëpitë karakteristike, disa teqe, ura e Goricës e të tjera... Gjithë historia duket se është ulur këmbëkryq në Berat, ndërsa gjithë bukuria e këtij qyteti ulet këmbëkryq në këtë album me foto të realizuara artistikisht, të cilat e sjellin të gjallë qytetin në përfytyrimin tuaj. Këto foto ju ndjellin që të shëtitni nëpër Beratin e rrallë.


Përmasat: 140 x 100 mm Foto: 20 FotoWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Album me fotografi nga Berati
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme