Album me fotografi nga Kruja

400 Lekë

The best of Kruja

Qyteti që njohu shkëlqime dhe rënie, kryeqyteti i shtetit të parë autonom shqiptar në mesjetë dhe i mbretërisë shqiptare, i lidhur pazgjidhshmërisht me emrin e Skënderbeut, heroit kombëtar të shqiptarëve... Një qytet që ka ruajtur traditën e veshjeve dhe të artizanatit, qyteti i kalasë, i muzeve dhe i teqeve interesante, i shtëpive karakteristike dhe i prodhimit të sixhadeve... Këto e shumë të tjera vijnë përmes fotove të këtij albumi për të na njohur me Krujën dhe për të na e dhënë atë me vete, si kujtimin e qytetit historik jo më shumë se 20 km në veri të Tiranës.


Përmasat: 140 x 100 mm Foto: 20 FotoWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Album me fotografi nga Kruja
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme