Album me fotografi nga Durrësi

400 Lekë

The best of Durrësi

Durrësi i monumenteve antike, i amfiteatrit të Dyrrahut, i siteve arkeologjike dhe i mbretëreshë Teutës... Dhe, më tej, fytyra tjetër e tij, ajo e mrekullisë natyrore bregdetare, e perëndimeve romantike në det, e plazheve dhe e ndërtesave karakteristike. Të gjitha këto pasqyrohen në njëzet fotografitë e këtij albumi. Me kalanë veneciane në kopertinë, për të vazhduar me pikat kryesore turistike të qytetit, albumi do t’ju shpalosë një pamje të mrekullueshme të qytetit që është njëkohësisht edhe porti kryesor i Shqipërisë.


Përmasat: 140 x 100 mm Foto: 20 FotoWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Album me fotografi nga Durrësi
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme