Album me fotografi nga Tirana

400 Lekë

The best of Tirana

Pikat kryesore turistike të kryeqytetit shqiptar, të përmbledhura në një album interesant. Pasuria historike, e paraqitur me kalatë, kullën e Sahatit, xhaminë e Et’hem Beut, pasuria arkitekturore e re dhe tradicionale me shtëpitë karakteristike, pikat më tërheqëse të qytetit, Ura e Tabakëve dhe shëtitoret, pamje të pasurisë natyrore të malit të Dajtit dhe të parkut të liqenit... Këto dhe shumë pika të tjera që e bëjnë mjaft intriguese Tiranën, vijnë në këtë album me gjithë hijeshinë dhe veçantinë e tyre. Gjithçka për zemrën e Shqipërisë!


Përmasat: 140 x 100 mm Foto: 20 FotoWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Album me fotografi nga Tirana
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme