Album me fotografi nga Shkodra

400 Lekë

The best of Shkodra

Le të nisim një udhëtim kulturor, historik e natyror në bukuritë e Shkodrës, qytetit veriperëndimor të Shqipërisë. Plot njëzet foto që përmbledhin në një album pamje të natyrës malore, siç janë ato në Selcë, pamje nga liqenet e Komanit dhe të Shirokës, objekte të historisë shekullore, siç është kalaja e Rozafës dhe ato të kulteve të ndryshme fetare, mrekullitë e Thethit dhe të Vermoshit, që po tërheqin gjithnjë e më shumë turistë, e shumë të tjera. Bukuritë e një qyteti dhe të rrethinave të tij, të përmbledhura në një album, që do t’ju kujtojë gjithnjë qytetin e biçikletave apo që do t’ju grishë ta shihni atë nga afër, sa më shpejt...


Përmasat: 140 x 100 mm Foto: 20 FotoWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Album me fotografi nga Shkodra
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme