Album me fotografi nga Gjirokastra

400 Lekë

The best of Gjirokastra

Pa dyshim që Gjirokastra është një ndër qytetet më të rralla e më të çuditshme në botë, gjë që e dëshmon të qenit pjesë e trashëgimisë botërore. Qyteti i gurtë me lagjet karakteristike, me kështjellën madhështore dhe kullën e sahatit, me shtëpitë tradicionale me arkitekturëtë papërsëritshme, qyteti antik i Antigonesë, muzeu, monumentet, bukuritë natyrore, të gjitha këto përfshihen në këtë album, në fotot e të cilit shpaloset madhështia e qytetit që shtrihet rrëzë Malit të Gjerë.


Përmasat: 140 x 100 mm Foto: 20 FotoWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Album me fotografi nga Gjirokastra
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme