Album me fotografi nga Saranda dhe Butrinti

400 Lekë

The best of Saranda&Butrinti

Butrinti, qyteti i lashtë, dhe Saranda, qyteti bregdetar i Jugut të Shqipërisë paraqiten në këtë album me gjithë bukurinë e vlerat e tyre. Nga pasuritë e lashta, te natyra spektakolare, nga amfiteatri i Butrintit, te kaltërsia e ujërave të Jonit që prekin bregdetin sarandjot, nga lashtësia e siteve arkeologjike, pasuria historike e manastireve dhe kalatë e qytetit të vjetër, te magjia e Syrit të Kaltër dhe ishujt e Ksamilit. Një gërshetim mahnitës brenda njëzet fotosh që do t’ju përpijnë plotësisht.


Përmasat: 140 x 100 mm Foto: 20 FotoWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Album me fotografi nga Saranda dhe Butrinti
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme