Album me fotografi nga Shqipëria

400 Lekë

The best of Albania

Shqipëria, nga Veriu në Jug! Një album që nis me arkitekturën tradicionale të Beratit dhe përfundon me perlën e Tropojës: ujërat ngjyrë smeraldi të Valbonës. Pamje fantastike të qytetit të lashtë të Butrintit, natyra e rrallë e Thethit, bregdeti i Vlorës dhe i Sarandës, kalaja veneciane në Durrës, valle të Gjirokastrës, Dajti nën borë, Prespa në një këndvështrim të veçantë, tregu artizanal i Krujës dhe shumë të tjera në 20 foto që pasqyrojnë njëzet pika turistike me interes të veçantë në të gjithë vendin.


Përmasat: 140 x 100 mm Foto: 20 FotoWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Album me fotografi nga Shqipëria
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme