Album me fotografi nga Vlora

400 Lekë

The best of Vlora

Aroma e detit dhe ujërat e kaltra e të kthjellëta të rivierës shqiptare jepen në njëzet foto të gjalla. Plazhet me ujërat e kristalta, gjiret e mrekullueshme, monumenti i Pavarësisë, pamje nga natyra e gjelbër e Llogarasë malore, kalaja e Porto Palermos dhe ajo e Kaninës, porti i jahteve në Orikum vijnë, më së shumti, me foto të marra nga ajri për ta sjellë magjinë e bregdetit në tërë madhështinë e tij. Ky album ju përfshin në natyrën përrallore të perlës jugore të Shqipërisë.


Përmasat: 140 x 100 mm Foto: 20 FotoWrite Your Own Review
Po shrkuani për:Album me fotografi nga Vlora
Vlerësimi yt

Produkte të ngjashme